Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

29 Jun 2020

Build customized software application.

Ik bouw een op maat gemaakte softwareapplicatie voor uw bedrijf. (Desktop / Web / Mobile), n-tier-architectuur. Ik kan ook uw bestaande softwareapplicatiesysteem upgraden.

Database ontwerp en ontwikkeling. Gebruikersinterface Ontwerpinterface en ontwikkeling. Applicatiehosting, serverbeheer en administratie. Automatisering. API-ontwikkeling en integratie. Dashboard ontwerp en ontwikkeling. Prestatie analyse . Een bestaand softwaresysteem upgraden. Werkstroomanalyse. Ontwikkeling van formulieren, rapporten en grafieken. Problemen oplossen en oplossen.

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsoplossingen op maat en heb vele werkstromen geautomatiseerd. Heb aan diverse projecten gewerkt voor zakelijke vereisten. . Naast ontwikkeling zal ik ook ondersteuning bieden en indien nodig updates aan het systeem aanbrengen. Ik kan elke zakelijke workflow converteren naar het geautomatiseerde softwareplatform met hoge prestaties en beveiliging. Ik ben altijd beschikbaar voor discussies en kan goed communiceren in het Engels.


Build customized software application.


Informatie over de verkoper

manzoorsk

  • Voornaam : Business Software application developer

  • gebruikersnaam : manzoorsk

  • land : IN

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : manzoorsk