Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

14 Jul 2020

Convert psds to responsive html5, css3 and javascript / fix your site bugs.

Hallo, Ik ben een expert in webontwikkeling, met name HTML5, Css3, Jquery, javascript, Bootstrap en Wordpress, coderen vanaf nul en het oplossen van bugs Ik heb ook een certificering van de Johns Hopkins University in webontwikkeling, als we de kans krijgen, zullen we succesvol zijn en u zult veel voldoening oogsten. Ik kan animaties toevoegen die de site uniek maken, ik deel altijd ideeën met mijn klanten. Ik lever eenvoudige en snel te laden websites gericht op het behalen van de doelen van mijn klant. Mijn doel bij elke website die ik maak, is om voor elk klein detail te zorgen, want dat is wat anders maakt. Het klinkt misschien als een cliché, maar hoe succesvoller uw bedrijf wordt, hoe succesvoller mijn carrière wordt. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan gerust een bericht. Vaardigheden die ik kan bieden zijn:

Converteer PSD naar HTML5, CSS3 met responsieve lay-out met 3 niveaus (desktopweergave, tabletweergave en mobiele weergave). Geanimeerde ontwerpen. Voeg interactiviteit toe met behulp van Jquery (of andere technologieën op uw verzoek) voor dynamische inhoud. Wordpress als CMS. Versnel uw website en los bugs op. (Html5 / Css3 / Javascript / Jquery / Bootstrap / Php / Wordpress). Zeer snelle reactietijd.

Plaats alsjeblieft geen bestelling voordat je contact met mij opneemt. Neem gerust contact met me op, we kunnen indien nodig een voicechat hebben. Bedankt voor uw tijd en aandacht Met vriendelijke groet, Mohamed


Convert psds to responsive html5, css3 and javascript / fix your site bugs.


Informatie over de verkoper

MohamedElbaz

  • Voornaam : Front End web developer

  • gebruikersnaam : MohamedElbaz

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : MohamedElbaz