Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

14 Aug 2020

Creëer de beste en meest economische mobiele apps

Met een opleiding van 4 jaar in Software Engineering en meer dan 2 jaar ervaring in het gebruik van Android-ontwikkeling en Java, PHP en iOS om applicaties te maken en te implementeren, ben ik ervan overtuigd dat ik een aanwinst voor uw organisatie zal zijn. Ik vind het leuk om uitgedaagd te worden en aan projecten te werken waarbij ik buiten mijn comfort en kennis moet werken, omdat het blijven leren van nieuwe talen en ontwikkelingstechnieken belangrijk voor me zijn en om een ​​solide positie in het bedrijfsleven te verwerven. Ik zou graag enkele van mijn vaardigheden willen benadrukken waarmee ik kan bijdragen aan uw eindresultaat:

Zeer bedreven in het ontwerpen, testen en ontwikkelen van Android-applicaties. Grondig begrip van de vereisten en implementaties. Kennis van best practices voor back-endontwikkeling. Hands-on ervaring met het oplossen van softwareproblemen. Goede kennis van de onderliggende werking van het Android-besturingssysteem. Hands-on met het verbinden van Android-applicaties met webservices.

Dank u voor uw tijd en aandacht. Ik kijk ernaar uit om met u over deze mogelijkheid te praten. Vriendelijke groet, Wajahat Jawaid.


Creëer de beste en meest economische mobiele apps


Informatie over de verkoper

wajahatjawaid

  • gebruikersnaam : wajahatjawaid

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : wajahatjawaid