Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

30 Jul 2020

Creëer, pas fouten aan, herstel problemen op uw WordPress-site

Wat je levert met deze Hourlie Ik ben een freelance webontwikkelaar met 9 jaar ervaring in WordPress- en PHP-platforms. Ik kan je helpen met maatwerk en het maken van een volledige website. Dingen die ik voor je kan doen: -

Thema-aanpassing. Aangepaste widgets en aangepaste shortcodes toevoegen. Aangepaste berichttypen en aangepaste sjablonen voor pagina’s toevoegen. URL herschrijven / permalink fixes. Elke installatie / configuratie van WordPress-plug-ins. Thema installatie. Thema-creatie. Herstel elke PHP-fout. Thema-responsiviteit voor alle apparaten oplossen. Back-up en migratie. Nieuwe elementen toevoegen aan Visual Composer-items. Aangepaste plug-ins maken. Woo-commerce plug-in instellen en aanpassen volgens vereisten. Woocommerce betalingsmodules integratie anders dan standaard betalingsmodules zoals Payu etc. Integratie van sociale sites.

en nog veel meer… Wat heb je van de koper nodig om aan de slag te gaan? Ik heb cpanel- en hostinggegevens nodig om toegang te krijgen tot bestanden en databases.


Creëer, pas fouten aan, herstel problemen op uw WordPress-site


Informatie over de verkoper

Sarfaraj_m

  • Voornaam : Expert WordPress Developer

  • gebruikersnaam : Sarfaraj_m

  • land : IN

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : Sarfaraj_m