Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

06 Jul 2020

Creëer, pas fouten en problemen op uw WordPress-site aan, los ze op

Ik ben een freelance webontwikkelaar met 2 jaar ervaring in WordPress en PHP-platforms. Ik kan je helpen met maatwerk en het maken van een volledige website. Hieronder staan ​​de dingen die ik voor je kan doen:

Thema-aanpassing. Aangepaste widgets en aangepaste shortcodes toevoegen. Aangepaste berichttypen en aangepaste sjablonen voor pagina’s toevoegen. URL herschrijven / permalink fixes. Elke installatie / configuratie van WordPress-plug-ins. Thema installatie. Thema-creatie. Herstel elke PHP-fout. Thema-responsiviteit voor alle apparaten oplossen. Back-up en migratie. Nieuwe elementen toevoegen aan Visual Composer-items. Aangepaste plug-ins maken. Woo-commerce plug-in instellen en aanpassen volgens vereisten. Woocommerce betalingsmodules integratie anders dan standaard betalingsmodules zoals Payu etc. Integratie van sociale sites. en nog veel meer…..

Wat heb je van de koper nodig om aan de slag te gaan? Ik heb cpanel- en hostinggegevens nodig om toegang te krijgen tot bestanden en databases.


Creëer, pas fouten en problemen op uw WordPress-site aan, los ze op


Informatie over de verkoper

AdeelYounas

  • Voornaam : Professional Wordpress developer

  • gebruikersnaam : AdeelYounas

  • land : PK

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : AdeelYounas