Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

08 Jul 2020

Create a website

We hebben de afgelopen 5 jaar Wordpress-websites ontwikkeld en zijn in staat om elke bug te verhelpen. We zullen voor u een eersteklas en unieke website maken die u in de toekomst gemakkelijk kunt beheren en bewerken zonder extra kosten We bieden de volgende WordPress-services:

Installatie en integratie. Aangepaste thema-ontwikkeling en integratie. CMS-ontwikkeling. Plug-in ontwikkeling. Thema-aanpassing. Blog ontwikkeling. Website ontwikkeling.

Al mijn werk is geoptimaliseerd voor zoekmachines, laadt snel en je kunt de resultaten van mijn werk bij GT Metrix vergelijken. Het wordt een stuk eenvoudiger voor de WordPress-gebruiker om een ​​foto te uploaden, nieuws of een artikel te schrijven, een product toe te voegen of een prijswijziging door te voeren via het woordperspaneel. We verkennen de reeks tools en functies die beschikbaar zijn en optimaliseren de CMS-functies die helpen bij het behalen van uw algemene bedrijfsdoelen. Al onze websites zijn responsief en goed gecodeerd. We gebruiken Genesis Studio Press en zorgen voor 100% werkplezier. We hebben met klanten over de hele wereld gewerkt.


Create a website


Informatie over de verkoper

FOXDeveloper

  • Voornaam : Software Developer

  • gebruikersnaam : FOXDeveloper

  • land : IN

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : FOXDeveloper