Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

15 Aug 2020

Creatief schrijven (academisch, brieven, e-mail, cv's, sollicitatiebrieven enz.)

Hallo potentiële klanten !!! Vanwege mijn onderzoeks- en projectmanagementactiviteiten moet ik veel schrijven (academische, officiële voorstellen, brieven enz.) En computeractiviteiten (webbrowsen, Microsoft Word, Excel, PowerPoint enz.) En mijn werk en ervaring presenteren via PowerPoint en posterpresentaties heel vaak wereldwijd. Omdat ik rechtstreeks samenwerk met de projectdirecteur van een groot technisch project met een buitenlandse leverancier, moet ik veel e-mailgesprekken en officiële voorstellen / brieven schrijven en afhandelen.

Ik ben hier om mijn kennis en creativiteit te delen op een creatief platform en je te helpen om op een gemakkelijke en logische manier aan de relevante behoeften te voldoen. Om specifieker te zijn, kan ik de volgende services bieden op basis van uw vereisten:

  1. Academisch schrijven (wetenschappelijk / technisch, onderzoeksartikelen enz.) 2. Officiële brieven schrijven 3. Begeleidende brieven / hervat schrijven 4. E-mailafhandeling en schrijven 3. Pdf-conversie van deze bestanden Ik kan u verzekeren dat ik de opgedragen taken professioneel zal uitvoeren binnen de afgesproken tijdlijn en budget.

Creatief schrijven (academisch, brieven, e-mail, cv’s, sollicitatiebrieven enz.)


Informatie over de verkoper

mamun7891

  • gebruikersnaam : mamun7891

  • land : BD

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : mamun7891