Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

16 Aug 2020

Design a bespoke logo

Als ik een logo (of iets anders echt) ontwerp, werk ik altijd nauw samen met mijn klanten, waarbij ik me richt op hun visies en verwachtingen. Ik geloof in op maat gemaakte en originele ontwerpen die perfect zijn afgestemd op de persoon voor wie ik werk. Dus hoe doen we dat? Soms weet mijn cliënt al precies wat ze willen, ik teken het gewoon voor hen met wat aanvullende ideeën, indien nodig. Andere keren (en meestal) weten ze wat voor soort stijl ze willen of welke elementen ze willen opnemen en dan schets ik 2-3 ideeën en dan bespreken we wat ze denken, wat ze leuk vinden, wat ze niet doen en welke daarop blijf ik het logo verfijnen tot het punt van perfectie. Het komt ook voor dat mijn cliënt helemaal geen specifiek idee heeft. In dit geval kom ik ook met een paar suggesties op basis van het doel van het ontwerp (is het een logo voor een band? Wat voor muziek spelen ze? Is het een bedrijfslogo? Waar gaat het bedrijf over? Wie is het doelwit van de band? producten? Enz …). Ik maak een paar schetsen, dan bespreken we ze en blijf ik het kunstwerk verfijnen tot het perfect is. Wat krijg je?

  • Een origineel, op maat gemaakt logo voor web en / of print. (.ai, .pdf, .jpeg, .png, wat je maar nodig hebt).
  • Ik kom met concepten (3 of meer indien nodig) op basis van jouw ideeën, verwachtingen en visie.
  • Ik bied onbeperkte revisies om ervoor te zorgen dat u precies krijgt waar u tevreden mee bent. : -) ** Om te beginnen heb ik nodig:
  1. De naam die u in het logo wilt opnemen (indien aanwezig).
  2. Alle concepten die je hebt, alle referenties, stijlen, kleuren, alles wat je in gedachten hebt.
  3. Ik moet weten waarvoor je het logo gaat gebruiken (web / print / beide) om de juiste maat, lay-out en kleurenschema te kunnen kiezen.

Design a bespoke logo


Informatie over de verkoper

art_fromscratch

  • gebruikersnaam : art_fromscratch

  • land : HU

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : art_fromscratch