Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

24 Jun 2020

Design modern unique logo for you

Ik zal in slechts één dag een professioneel modern logo voor uw bedrijf ontwerpen. Ik ben een ervaren grafisch ontwerper en ik begrijp het belang van een logo van goede kwaliteit, dus ik zal mijn best doen om u een professioneel en opvallend stuk ontwerp te bieden.

Waarom voor mij kiezen?

U krijgt een perfect ontworpen logo dat bij uw bedrijf past Onbeperkt aantal revisies totdat u helemaal tevreden bent Uitstekende communicatie, zelfs nadat we het project hebben voltooid (ik zal u alle nodige informatie geven over print en internet) Groot reactievermogen Je krijgt ALLE bestanden die je nodig hebt, inclusief bronbestand en GRATIS mock-up Levering op één dag Logo dat de nieuwste designtrends volgt met geweldige kleurencombinaties

Ik maak geen mascotte-logo’s, mijn stijl is plat, modern en minimaal. Om de beste resultaten te krijgen, zal ik kwalitatief goed onderzoek doen voor uw bedrijf, zodat we er zeker van kunnen zijn dat u alleen het beste krijgt. Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op en ik help je graag verder!


Design modern unique logo for you


Informatie over de verkoper

zelenazeca

  • Voornaam : Graphic Designer

  • gebruikersnaam : zelenazeca

  • land : RS

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : zelenazeca