Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

27 Jun 2020

Maak een professioneel WordPress website-ontwerp

EXCLUSIEF OP WERK GEDAAN

Heeft u een Wordpress-website / Wordpress-ontwerp / aangepaste Wordpress nodig?

Responsief ontwerp voor mobiel, tablet, desktop

Snel geladen webpagina’s. SEO-vriendelijke website. Cross-browser compatibiliteit. Maak schone en hoogwaardige pagina’s.

Diensten die ik aanbied, ** Ik zal een complete Wordpress-website maken voor uw bedrijf, branding. Thema aanpassen. Gebruik plug-in Professioneel en aantrekkelijk ontwerp E-commercefunctionaliteit door Woo-Commerce ingesteld. Maak schone en hoogwaardige pagina’s. HTML AAN WORDPRESS ONTWERP.

  • Website opnieuw ontwerpen, updaten of verbeteren. Ik ben een bekende en begrijpende persoon die altijd de beste kwaliteit van het werk en goed communicatieve vaardigheden levert. (100% garantie voor uw project). *** Het loont om te weten met wie je werkt en daarmee bied ik je volledige transparantie. Dat gezegd hebbende, ik ben Hamim, maker en techliefhebber. Met meer dan 5 jaar ervaring in een particulier marketingbureau kan ik u helpen bij het ontwikkelen van een unieke website op basis van uw behoeften. BESTEL NU! Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik kijk er naar uit je binnenkort te horen. Bestel me zonder enige aarzeling. WELKOM OP UW WEBSITE

Maak een professioneel WordPress website-ontwerp


Informatie over de verkoper

Hamim

  • Voornaam : Web Designer & Developer

  • gebruikersnaam : Hamim

  • land : BD

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : Hamim