Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

16 Aug 2020

Maak kleurrijke dierenillustraties

Hallo, Ik kan uit de vrije hand illustraties voor je maken. Of je nu iets kleurrijks of zwart-wits wilt, ik kan je helpen! Het hoeven ook geen dieren te zijn: ik kan stillevens maken, mensen, gebouwen, non-figuratief, denkbeeldig, eigenlijk alles. Ik heb deze dierenillustraties gemaakt met mijn geliefde gereedschappen uit de vrije hand, zoals isograafpen en aquarelpotloden. Ik heb computerbewerkingsprogramma’s gebruikt om de afbeeldingen af ​​te ronden en de pop nog meer te laten uitkomen. Zoals altijd probeerde ik een evenwicht te vinden tussen precisie en speelsheid om een ​​resultaat te bereiken dat er nauwkeurig maar niet rigide uitziet. Ik tekende eerst de naaldscherpe, gitzwarte contouren en zorgde ervoor dat elke lijn viel waar ze zouden moeten. Ik legde de nadruk op schaduwen om een ​​echt gewaagde contourtekening te krijgen. Toen ging ik vrij vrijuit met de aquarel naar binnen en nam de contouren niet al te serieus. Ik wilde dat de kleuren helder en verzadigd waren om de donkere lijnen te compenseren. Toen was het tijd om de laatste stappen met PhotoShop te doen: ik heb hier en daar wat tinten aangepast, de kleuren nog levendiger gemaakt of ze volledig gewist om de compositie een beetje te laten ademen. Ik realiseerde me dat wanneer ik een kunstwerk maak, lege ruimtes net zo belangrijk zijn als ingekleurde ruimtes. Om een ​​project te starten, moet ik het volgende weten:

  • Het onderwerp: wat wil je dat ik teken? Het hoeven helemaal geen dieren te zijn! Ik weet zeker dat ik alles in elke syle kan tekenen.)
  • Het doel: wordt het voor afdrukken of voor internet?
  • Het formaat: A4 of A3? Als het groter is, moeten we misschien een andere prijsklasse bedenken om eerlijk te zijn :-)
  • De techniek: ik wil verschillende technieken uitproberen, methoden combineren of zelfs uitvinden! Referentiebeelden zijn echter altijd een enorme hulp.

Maak kleurrijke dierenillustraties


Informatie over de verkoper

art_fromscratch

  • gebruikersnaam : art_fromscratch

  • land : HU

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : art_fromscratch