Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

12 Aug 2020

Maak websites helemaal opnieuw

U probeert de wereld te veranderen met uw e-business. Ik ook. Kijk, ik geloof dat de wereld meer geweldige e-commercesites nodig heeft. Niet meer van wat er al is … dat is alleen maar lawaai. GETUIGENISSEN VAN MIJN VORIGE UPWORK-KLANTEN: “Prachtig! Heel erg bedankt! Je werk wordt enorm gewaardeerd! Ik zou je in de nabije toekomst meer werk willen brengen als je er klaar voor bent. Nogmaals bedankt!” “Punctueel en professioneel” “Anu is misschien wel de MEEST getalenteerde Shopify Expert waarmee ik ooit heb mogen werken … hij bracht extra inkomsten binnen waar ik niet eens op had gerekend!” NIET VEEL WEBEXPERT ZULLEN GARANDEREN DAT U VAN HUN WERK HOUDT … Ik heb geleerd dat mensen NIET bij je zullen kopen omdat:

Uw product is goed of zelfs uitstekend (niet genoeg) Uw prijs is “redelijk” (praktisch niet relevant) Ze hebben nodig of willen wat je verkoopt (maakt niet uit)

Dus wat is er nodig voordat mensen bij u kopen? Je moet EMOTIONEEL contact met ze maken. Dat is de sleutel. Mensen denken misschien dat ze beslissingen nemen op basis van ‘logica’, maar niets is minder waar. Het is een wetenschappelijk feit dat mensen kopen op basis van emotie. Vervolgens RECHTVAARDIGEN ze die aankoop door middel van logica. Stel je voor dat je je omzet verdubbelt met behulp van de nieuwste e-commercetechnieken. Vind je dat opwindend? Dat is een demonstratie van waar ik het over heb. Neem anders contact met me op via een van de knoppen bovenaan de pagina en ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Proost, KulwinderSingh


Maak websites helemaal opnieuw


Informatie over de verkoper

jaseir.tech

  • gebruikersnaam : jaseir.tech

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : jaseir.tech