Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

25 Jun 2020

Make professional websites for you.

Ik zal volledig functionele websites maken met front-end en back-end. Ik heb de afgelopen jaren een website ontwikkeld en wat voor soort dan ook. Mijn recente projecten zijn als volgt:

Geautomatiseerd universitair vergelijkingssysteem: hiermee kunt u universiteiten van uw keuze rangschikken op basis van enkele criteria. Het zal die universiteiten schrapen en rangschikken op basis van de gespecificeerde criteria,

Travellery: het is een cloudgebaseerde webtoepassing waarmee gebruikers hun afbeeldingen en video’s kunnen uploaden met Heroku DB.

Vluchtreserveringssysteem: het is ook een webgebaseerde applicatie gemaakt met behulp van het Ruby on Rails-framework. Het is de replica van vele boekingswebsites van luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways etc.

Voorraadbeheersysteem: het is een webtoepassing gemaakt met Django Framework van Python. Het gaat om de inventaris van cricketproducten zoals vleermuizen, tenues en dat soort dingen.

Ik heb mijn bachelor in computerwetenschappen gedaan aan de National University of Computing and Emerging Sciences. Last but not least, ik sta altijd klaar om u te helpen.


Make professional websites for you.


Informatie over de verkoper

khizar

  • Voornaam : Web Developer

  • gebruikersnaam : khizar

  • land : PK

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : khizar