Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

05 Sep 2020

Ontwikkel een e-learning portaal moodle

GEEF UW TAAK EEN BERICHT VOORDAT U HET UUR KOPT Ik kan uw organisatie volledig configureren met een Moodle-installatie van de laatste versie van Moodle. Hiermee zetten we de basiscursusstructuur en basisthema’s op en bieden we een online introductiecursus om u op weg te helpen met het vullen van uw site. We hebben installaties gebouwd voor organisaties zoals de kwantumuniversiteit, mihe, cxfo, iquim - alle organisaties met tweeëndertig duizenden werknemers in het VK, de VS of wereldwijd, dus u kunt er zeker van zijn dat we ook de beste plug-ins, updates en andere kunnen aanbevelen beste oefening. We kunnen een live klaslokaal of Virtual Classroom Training (VCT) plug-in configureren, die je de mogelijkheid geeft om live online tutorials uit te voeren met whiteboard, scherm delen, opnemen en delen van schermen. je ontvangt:

✓ Zorg voor een online introductiecursus ✓ Virtuele klassikale training (VCT) ✓ 45 dagen gratis ondersteuning en gids ✓ 100% tevredenheidsgarantie! ✓ Cross-browser compatibel! (Firefox, IE9 +, Chrome, Safari, Opera) Waarom voor mij kiezen:

✔Slechts één hoogwaardige responsieve moode-ontwikkelaar in de ontwikkeling van Moodle-websites. ✔ Meest vertrouwde, ervaren en beste ontwikkelaar op jobdone.com ✔ Alleen 100% tevreden klanten ✔ Ik lever ALLEEN werk en code van hoge kwaliteit. Neem altijd contact met ons op voor een snel gesprek.


Ontwikkel een e-learning portaal moodle


Informatie over de verkoper

pramod.singh8813

  • gebruikersnaam : pramod.singh8813

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : pramod.singh8813