Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

03 Aug 2020

Optimaliseer uw wordpress-site en versnel binnen 24 uur

Waarom is sitesnelheid zo belangrijk? Als de laadtijd van uw website te lang is, zijn de meeste mensen van uw site verdwenen! soms komen ze nooit meer terug op uw site. Als u goede inhoud op uw site heeft en uw site traag wordt geladen, heeft u kans om uw bezoeker kwijt te raken. Niet alleen dat Google nu sitesnelheid in zijn ranking-algoritme opneemt. Dat betekent dat de snelheid van uw site de SEO beïnvloedt en dat uw site elke dag zijn positie in zoekmachines verliest. Dus een snellere site betekent:

Betere gebruikerservaring. Meer geld verdienen. Lage bouncepercentages. Verbeter ROI en conversieratio’s. Hoog Gemiddelde tijd op de pagina, betere kansen om op zoek-SERP’s te verschijnen. Snellere sites zorgen voor tevreden gebruikers.

$ 50 Bestelling krijg je de volgende dingen:

Volledige optimalisatie met premium plug-ins Snelheidsscore van Google-pagina’s voor zowel mobiel als desktop 85+ GROEN gegarandeerd! (doel is 100). Laadtijd 1-3 seconden. SEO plug-in correct ingesteld. Geld terug garantie!

Voordat u een bestelling plaatst bij dit pakket, dient u mij een bericht te sturen met het adres van de site om te controleren of de site van deze garantie gebruik maakt. Mijn werken hebben geen invloed op bestaande functies van uw site.


Optimaliseer uw wordpress-site en versnel binnen 24 uur


Informatie over de verkoper

technosabbir

  • Voornaam : Web and Graphic Designer

  • gebruikersnaam : technosabbir

  • land : BD

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : technosabbir