Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

22 Jun 2020

Schrijf een script of kort verhaal voor jou of je project

Groeten! Ik ben Lauren: een professionele scenarioschrijver en copywriter met meer dan 8 jaar ervaring in televisie, radio, film en internet. Ik heb scripts geschreven voor DUIZENDEN bedrijven internationaal en ben hier om betaalbare diensten aan te bieden die doorgaans honderden kosten in de branche!

Reclame Tv-spots

Radio-advertenties

Bedrijfsvideo’s

Uitlegvideo’s Whiteboard-animaties …EN MEER!

Ik garandeer 100% professionele, originele en creatieve content. Ik ben opgegroeid in Engeland terwijl ik naar de Amerikaanse televisie keek en woon nu in Zuid-Afrika. Daarom heb ik een uitgebreid begrip van de uitdrukkingen en spreektaal die in verschillende Engelssprekende landen worden gebruikt. Mijn prijs is $ 5 per 10 seconden scriptschrijven (+ - 25 woorden) Betekenis:

Een script van 10 seconden kost $ 5 (1 GIG) Een script van 1 minuut kost $ 30 (6 GIGS) Een script van 2 minuten kost $ 60 (12 GIGS) …Enzovoort!

Als je wilt dat ik een kolom met visuele uitleg toevoeg, is dit $ 5 extra per 10 seconden. Geniet van gemoedsrust met ONBEPERKTE REVISIES! Ik reageer over het algemeen binnen 2 uur op berichten: maandag - vrijdag, 7.00 uur en 19.00 uur (GMT + 2) Ik kijk er naar uit om met jou te werken! :)


Schrijf een script of kort verhaal voor jou of je project


Informatie over de verkoper

Vivianne

  • Voornaam : I’m a commercial, lit and film writer.

  • gebruikersnaam : Vivianne

  • land : GB

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : Vivianne