Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

09 Aug 2020

Schrijf uw Facebook-advertentietekst

Als u ADVERTENTIE-KOPIE nodig heeft die VERKOOP genereert, bent u bij ons aan het juiste adres. Het testen van advertentiecampagnes kan een dure onderneming zijn, en een die zelden van de ene op de andere dag wordt gedaan. Ik beheerst de kunst van AD-KOPIE met directe respons en heb MILJOENEN aan verkopen voor mijn klanten gegenereerd met behulp van onze zorgvuldig gemaakte kopie. Pakket bestaat uit:

Ik zal een uniek en boeiend Facebook-advertentieconcept schrijven, inclusief de hoofdtekst, de kop en de beschrijving van de nieuwsfeedlink. Standaard is één aangepaste advertentie, maar u kunt upgraden naar drie advertenties en ook extra gig-add-ons aanbieden. De lengte van de kopie van de Facebook-advertentie is ongeveer 25-50 woorden. De levertijd is 3 werkdagen, maar ik bied een optionele 24-uurs leveringsupgrade aan.

Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op via het jobdone berichtensysteem. Ik ben meer dan blij om te helpen en te helpen met eventuele vragen die u heeft over de kopie van Facebook-advertenties die u nodig heeft.Informatie over de verkoper

jasoncohenealing

  • Voornaam : Digital Marketing and Facebook Ads Specialist

  • gebruikersnaam : jasoncohenealing

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : jasoncohenealing