Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

13 May 2020

U ondersteunen bij alle zakelijke activiteiten in sk, cz, en, ge-talen.

Beste mevrouw / meneer, mijn naam is Vanda Rogovska en ik ben van oorsprong Slowaak. Vorig jaar heb ik een doctoraatsstudie afgerond in het programma Marketing en Business Management aan de University of Economics. Van mijn vorige banen heb ik een rijke professionele ervaring opgedaan in de privésector bij grote internationale bedrijven, gevestigd in Slowakije en Oostenrijk - op de inkoopafdeling, toeleveringsketen, verkoop, logistiek, planning, klantenservice, marketing, management en administratie. Ik werkte samen met zakenpartners en klanten over de hele wereld (referentiebrieven op aanvraag). Ik kan je volgende diensten aanbieden:

vertaling Slowaaks, Tsjechisch, Russisch, Engels, Duits, administratieve ondersteuning, klantenservice, virtuele assistentie, gegevensinvoer, marktanalyse. academisch onderzoek, academisch schrijven, presentaties etc.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn goede staat van dienst in de academische en privésector mij een sterke aanbeveling geeft voor dit soort banen. Ik kijk uit naar onze succesvolle samenwerking. Vanda Rogovska


U ondersteunen bij alle zakelijke activiteiten in sk, cz, en, ge-talen.


Informatie over de verkoper

Vanda

  • Voornaam : Dipl. Ing., PhD. in Marketing and Business Management

  • gebruikersnaam : Vanda

  • land : SK

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : Vanda