Freelancer Services

Freelancer Services

Freelancer Services ready for your project

21 Jul 2020

Write anything for you

Ik ben een professionele schrijver met meer dan vier jaar ervaring in het schrijven van inhoud, het schrijven van blogs, het schrijven van webinhoud, het bewerken van kopieën en het schrijven van artikelen. Ik ben gepassioneerd door schrijven, met een unieke flair voor schrijven in verschillende stijlen, tonen en stemmen. Ik schrijf voor Fireworks Magazine als een vrijwillige artikelschrijver die optredens en cd-recensies voltooit. Mijn klanten zijn internationale bedrijven en kleine bedrijven over de hele wereld. Al mijn geschriften zijn 100% origineel en uniek en ik controleer al mijn werk met Copyscape Premium voordat ik het aan de klanten bezorg. Ik ben altijd beschikbaar om uw projectidee te bespreken en een snelle doorlooptijd te bieden voor elk werk. Mijn werktaal is Engels. Bekijk mijn portfolio eens en neem gerust contact met mij op. Ik ben ook bereid om betaalde monsters te maken. Ervaring omvat:

Blogs, artikelen en websitetekst. Reizen schrijven. Educatief schrijven; teksten voor Engelse taalkunstprogramma’s, afgestemd op specifieke leesniveaus. Wekelijkse en maandelijkse nieuwsbrieven. Theater schrijven: uitvoeringstekst bedenken uit documentair materiaal, interviews en scratch. Recensies, speelfilms en essays over theater, performance en beeldende kunst. Vertaling (Engels naar Hindi, Urdu, Punjabi, Hindi, Urdu naar Engels) van academische boeken en culturele teksten.

Vaardigheden:

Bewerken van algemene en vakspecifieke teksten Creatief schrijven Social media (naam als Exotic Irfan) Wordpress / CMS Microsoft PowerPoint Presentatie Fotobewerking Artikel- en blogschrijver Kopiëren bewerken Google Analytics / SEO Segmentatie / campagnes Website testen MATLAB VHDL C


Write anything for you


Informatie over de verkoper

princeirfan150

  • Voornaam : Writer Specialist(E&C Enginer)

  • gebruikersnaam : princeirfan150

Als je mij wilt inhuren, neem dan contact met mij op via jobdone.net : princeirfan150